Reiservaringen van stagiaires

Ruta Tsegezeab

Ruta Tsegezeab

Ruta TsegezeabMijn naam is Ruta Tsegezeab, ik ben 23 jaar oud en moeder van twee kinderen. Ik studeer aan het Vista College in Maastricht, waar ik in mijn tweede jaar...

Ruta Tsegezeab

Ruta TsegezeabMijn naam is Ruta Tsegezeab, ik ben 23 jaar oud en moeder van twee kinderen. Ik studeer aan het Vista College in Maastricht, waar ik in mijn tweede jaar...

Robine Leemburg

Robine Leemburg

Ik ben afgelopen week meegeweest met Stichting Heinz. We zijn met het Prins Willem Alexanderschip over de Rijn gevaren. Daarbij zijn we naar verschillende plaatsjes geweest zoals Keulen, Koblenz, Mainz,...

Robine Leemburg

Ik ben afgelopen week meegeweest met Stichting Heinz. We zijn met het Prins Willem Alexanderschip over de Rijn gevaren. Daarbij zijn we naar verschillende plaatsjes geweest zoals Keulen, Koblenz, Mainz,...

Meike en Sophie

Meike en Sophie

Op de Riviercruise met het Prins Willem Alexander Schip, van zaterdag 6 tot zaterdag 13 april, hebben twee enthousiaste stagiaires, Meike en Sophie, deelgenomen aan een bijzondere ervaring. Gedurende deze...

Meike en Sophie

Op de Riviercruise met het Prins Willem Alexander Schip, van zaterdag 6 tot zaterdag 13 april, hebben twee enthousiaste stagiaires, Meike en Sophie, deelgenomen aan een bijzondere ervaring. Gedurende deze...