Reisverslag Tenerife - Juni 2022 (Door de ogen van onze stagiaires)

 Door Francielle, Fenne en Phoebe

Laat ons beginnen met een korte introductie. Wij zijn Francielle, Fenne en Phoebe, en momenteel zitten we in het derde jaar van onze opleiding mbo-verpleegkunde aan het Vista College in Maastricht. Als stagiaires hadden we de kans om mee te gaan op de reis naar Tenerife!

Stage ervaring stichting Heinz Bijzondere Vakantiereizen

Op 10 juni 2022 was het eindelijk zover: onze vakantiereis naar Tenerife ging van start. Die ochtend werden we om 07:00 uur verwacht bij de Geusselt. Tijdens een heerlijk ontbijt kregen we uitleg over wat de bedoeling was en wie welke taken had. Om 09:00 uur ontmoetten we voor het eerst de gasten en was het tijd om in te laden en richting Eindhoven te vertrekken. De heenreis verliep niet geheel vlekkeloos, maar we hebben het allemaal overleefd en zijn veilig op onze bestemming aangekomen.

Gedurende onze reis hebben we verschillende uitstapjes gemaakt. We brachten een bezoek aan het nationale park van Tenerife, verkenden een botanische tuin, bewonderden de oudste drakenboom en genoten van een heerlijke wijnproeverij.

De dagen zonder geplande excursies werden ingevuld naar de wensen van onze gasten. Als zij wilden winkelen, gingen we winkelen. Wilden ze bij het zwembad blijven, dan bleven we bij het zwembad.

's Ochtends en 's avonds stonden we paraat voor de zorgtaken. We deden ons uiterste best om onze gasten in korte tijd goed te leren kennen, zodat we hen zo gepersonaliseerd mogelijke zorg konden bieden.

Op 21 juni was het alweer de laatste dag van deze prachtige reis. Een emotionele dag voor zowel de gasten als voor ons als stagiaires. Vermoeid maar voldaan kijken we terug op deze reis. We hebben enorm genoten van de tijd met onze gasten en medevrijwilligers. We hopen dat onze gasten met een tevreden gevoel naar huis zijn gegaan en wellicht in de toekomst weer met Heinz-reizen mee willen gaan.

Deze reizen zijn absoluut een aanrader, en we zouden het alle drie fantastisch vinden om in de toekomst nogmaals deel te nemen. Wie weet tot ziens!

Met warme groeten, Francielle, Fenne en Phoebe

Klik hier om terug te gaan