Mar-y-Sol-Tenerife

Kuurhotel-Mar-Y-Sol-Tenerife-stichting-heinz

 

Aan de zonnige zuidwestkust van het prachtige Canarische eiland Tenerife, ontstaan uit een bescheiden vissersdorpje, ontdekt u het betoverende Los Cristianos. En daar brengen wij u naar het senior- en handicapvriendelijke Kuurhotel Mar Y Sol, waar onbezorgd genieten centraal staat.

Los Cristianos bevindt zich te midden van een medisch gunstige en allergievrije klimaatzone, terecht aangeduid als "de plek met het beste klimaat ter wereld" voor gasten met aandoeningen zoals reuma, artrose, osteoporose en MS.

Alle studio's en appartementen zijn rolstoelvriendelijk en volledig aangepast aan uw behoeften. Het hotel biedt tevens een eigen revalidatieruimte met diverse therapeutische mogelijkheden, onder de deskundige leiding van een arts en haar team. Daarnaast kunt u profiteren van de verwarmde zwembaden en de sporthal voor uw ontspanning en welzijn.

Informatie:

  • Inclusief transfer vanaf de opstapplaats in Maastricht naar de luchthaven Eindhoven en terug, in een luxe aangepaste bus met rolstoellift.
  • Een rechtstreekse vliegreis vanaf de luchthaven naar Tenerife en retour.
  • Kofferservice en incheckservice voor uw gemak.
  • U verblijft 11 nachten in een volledig aangepast een- of tweepersoonsappartement, voorzien van een oproepsysteem.
  • Deskundige (medische) verpleegkundige begeleiding staat tot uw dienst.
  • Geniet van het verwarmde buitenzwembad op 32 graden, uitgerust met massagejets, een waterval en een lift.
  • Halfpension is inbegrepen, met een uitgebreid ontbijt en diner in buffetvorm, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw maaltijden.

Deze reis beschikt over een touringcar met rolstoellift en is geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit.

Ook als u geen sta functie of rompbalans heeft wordt u op het vliegveld geholpen door professioneel personeel om u veilig in en uit het vliegtuig te helpen. 

Klik hier om terug te gaan

Mar Y Sol - Los Christianos - Tenerife