Vakantiebungalow te Someren

De vakantiebungalow is gelegen tussen het Brabantse Someren en Lierop.

Vanuit uw huiskamer heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende tuin en weilanden. De bungalow te Someren is een schitterende vakantiebestemming.
De accommodatie heeft uitstekende faciliteiten, biedt huiselijke gezelligheid en geeft tal van mogelijkheden om van de mooie veelzijdige omgeving te genieten.

Er zijn 4 tweepersoonskamers en 2 éénpersoonskamers met moderne sanitaire voorzieningen.
De huiskamer heeft een open haard, televisie, piano en muziekinstallatie. Aan de eetkamer en huiskamer grenst een groot (verwarmd) terras. De accommodatie is uiteraard geheel  rolstoelvriendelijk

N

Inclusief transfer vanaf opstapplaats Maastricht naar Someren en terug in aangepaste luxe bus met rolstoellift.

N

6 overnachtingen in een volledig aangepaste twee of éénpersoonskamer met oproepsysteem.

N

Drempelloze badkamer met aangepast toilet en douche.

N

Deskundige (medische) verpleegkundige begeleiding.

N

Verzorging op basis van volpension.

Avondprogramma’s.

Diverse excursies.

Afscheidsdiner.

Deze reis word 2 keer ingepland in 2020 op volgende datums

Van maandag 18  tot en met zondag 24 Mei 2020
   Van maandag 30 November tot en met zondag 6 December 2020

Heeft u interesse in deze vakantie? U kan via deze knop een gratis persoonlijk gesprek aanvragen.