Sanne Vlierman

Bestuurslid

Ik ben geboren in Brunssum en ben 26 jaar oud.
Ik werk als verpleegkundige binnen Zuyderland.

Enkele jaren geleden ben ik voor het eerst als student meegegaan met Heinz. Naar Tenerife. Dit was een hele mooie ervaring en vooralsnog ga ik nu nog altijd het liefste mee naar Tenerife. Echter nu als vrijwilliger en de laatste 2 jaren mee als hoofdverpleegkundige. Tevens zijn de andere reizen die georganiseerd worden net zo mooi!

Sinds Heinz de stiching is begonnen zit ik in de werkgroep / bestuur. Dit is als vrijwilliger de andere kant van de stichting ervaren en draaiende te houden.
Ongeloofelijk waar rekening meegehouden moet worden m.b.t. het geheel voorbereiden, organiseren en de reis zelf begeleiden. Maar ook de nazorg. Van verzekeringen, hulpmiddelen, vervoer, papierwerk tot hotelkamers etc. Etc. Etc.
Dit allen om de gasten een vakantie aan de bieden. Zo prettig, veilig en bekwaam als mogelijk.
Wat ik persoonlijk het mooiste aan alle reizen vind is dat de gasten vakantie hebben. Dat ze op dat moment even weg zijn van de dagelijkse levensstijl. De gasten zien genieten. Dat wij als vrijwilliger alle tijd voor de gasten hebben. Wat in de thuissituatie, dagopvang tot verzorgingshuis niet ten alle tijden helaas geboden kan worden.

Zolang ik naast mijn werk vrij kan blijven vrij maken zal ik ten alle tijden de werkgoep / het bestuur blijven versterken en daarnaast met veel passie en plezier de reizen aanvullen.

Want onder aan de streep heeft iedereen recht op vakantie!