Reizen voor mensen met een beperking

Overzicht vakantie aanbiedingen 2021

Reizen voor mensen met een beperking Vakantiebungalow te Someren

Vakantiebungalow te Someren

De vakantie Bungalow is gelegen tussen het Brabantse Someren en Lierop.

Vanuit uw huiskamer heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende tuin en weilanden.

Reizen voor mensen met een beperking Hotel Gästehaus Bad Bevensen

Hotel Gästehaus Bad Bevensen

Aan de bosrijke rand van Bad Bevensen ligt Hotel Gästehaus Bad Bevensen.

Dit hotel voldoet volledig aan de huidige eisen op het gebied van toegankelijkheid en moderne comfort.

Reizen voor mensen met een beperking Eurostrand Resort Moseltal

Eurostrand Resort Moseltal

Eurostrand Resort Moseltal  ligt in Leiwen  tussen de plaatsjes Trier en Bernkastel-Kues, middenin tussen de romantische wijnbergen en de Moezel.

Reizen voor mensen met een beperking Bad Peterstal

Das Bad Peterstal

Het kuur en vakantiehotel Das Bad Peterstal ligt in een van de mooiste dalen van het Zwarte Woud in het romantische Renchtal.

Reizen voor mensen met een beperking Hotel Euvea in Neuerburg

Hotel Euvea in Neuerburg

Net over de grens, 140 kilometer van Maastricht, ligt Neuerburg, een schitterend vakantiegebied in de Duitse Eifel.

Reizen voor mensen met een beperking Bad Peterstal

Seehotel Rheinsberg

Het 4 sterren Seehotel Rheinsberg in Rheinsberg gelegen in het paradrijs in het noorden van Brandenburg. Dit hotel voldoet aan uw stoutste dromen.

Reizen voor mensen met een beperking Kuurhotel Mar Y Sol Tenerife

Kuurhotel Mar Y Sol Tenerife

Op de zuidwestkust van het Canarische eiland Tenerife ligt het dorpje Los Cristianos dat oorspronkelijk een vissersdorpje was.

Reizen voor mensen met een beperking Kuurhotel Mar Y Sol Tenerife

Bedevaart naar Medjugorje

Medjugorje is een dorp in het westelijkdeel van Bosnië Herzegovina. Op circa 25 km. afstand van de stad Mostar, dicht bij de Kroatische grens.

Of download onze brochuere via deze onderstaande knop