Mirte Gorissen

Bestuurslid

Laat ik mij even voorstellen mijn naam is Mirte Gorissen geboren in Bocholtz en ben 26 jaar.
Werk nu bij Envida te Maastricht in het Verpleeg en Verzorgingshuis Larisa als Ziekenverzorgende IG.

In 2013 ging ik voor de eerste keer mee als stagiaire vanuit mijn opleidingsschool om gasten een onvergetelijke vakantie aan te bieden en al snel wist ik dat ik dit zou blijven doen.
Sindsdien heb ik mij ingezet om jaarlijks één keer mee te gaan bij zowel binnenlandse als buitenlandse reizen.

Toen Heinz de overstap nam om zijn eigen Stichting te beginnen, heb ik niet lang getwijfeld en heb een bestuursfunctie aanvaard.
Ik wilde mij graag blijven inzetten voor de mensen die een vakantie zo goed kunnen gebruiken.
In de Stichting heb ik de taak op mij genomen als Secretaris.
Hier komt heel wat bij kijken, maar gelukkig heeft mijn partner daar begrip voor.
Geregeld vergaderingen bijwonen, de Groepsapp bijhouden, de correspondentie enz. enz.
En natuurlijk als het kan ga ik één keer mee per jaar met een reis.

Als je van jouw beroep houdt dan zet je je met Hart en Ziel ervoor in om de Gasten een mooie onvergetelijke vakantie te bezorgen. Natuurlijk kom je moe terug van die reis en heb je daar jouw vakantiedagen voor ingeleverd. Maar wat is er nog mooier als de gasten tegen je zeggen met een lach (wat hebben wij het toch fantastisch gehad) en met een traan (moeten we nu echt afscheid nemen van elkaar). Daar doe je het voor, dit motiveert en geeft kracht voor de volgende reis.

HOPELIJK ZIE IK U OP EEN VAN ONZE REIZEN.