Dave Reuters

Bestuurslid

Ik ben geboren in Kerkrade en ben 25 jaar.
Momenteel werk ik bij Envida in het Woonzorgcentrum de Appelgaard in Margraten als Ziekenverzorgende IG.

Net als Sanne en Mirte ben ik als stagiaire mee geweest op een Aangepaste Vakantiereis en heb daar veel ervaringen opgedaan. Dit beviel mij zo goed dat ik besloot vaker mee te willen gaan. In z’n vakantie kan je extra aandacht besteden aan de gasten zoals hun dagelijks douche, gezamenlijk gezellig eten, of gezelschapsspelletjes doen. Ik heb veel voldoening van deze reizen en probeer dan ook ieder jaar één keer mee te gaan met deze Zorgvakantie.

Toen er voornemens waren om een stichting op te zetten, heb ik meteen ja gezegd en de functie als Penningmeester aanvaart. Z’n dankbaar werk mag niet verloren gaan, de kwetsbare groep medemens wordt steeds groter en de verborgen armoede neemt steeds mee toe. Hier wilde ik zeker een groot steentje aan bijdragen, daarom ben ik ook blij dat wij voor een Stichting gekozen hebben en niet voor een commerciële instantie.

Ook zijn bij onze Stichting veel jongeren actief, die natuurlijk ook nieuwe ideeën hebben en het bestuur geef hun ook de kans hiervoor. Van verschillende scholen gaan er weer stagiaires mee, hopelijk gaan ze met een voldaan gevoel naar huis en willen ze vaker mee met onze Zorgvakanties.

MENSEN MET EEN BEPERKING KUNNEN OP REIS